U bent hier: Acties>Win Tijd met Kwaliteit met Wijzonol.

Win Tijd met Kwaliteit met Wijzonol.

Een snelle metamorfose van je interieur? Doe als de vakman en gebruik een kwaliteitsverf die meewerkt: fijn strijkt, perfect dekt en lekker opschiet. Wijzonol.

Geen gedoe en een snel resultaat: dat wil je als doe-het-zelver natuurlijk ook. Dus kies je voor strak en blijvend mooi schilderwerk voor de Wijzonol interieurlakken. Verven die goed reinigbaar zijn, tegen een stootje kunnen en in iedere gewenste kleur te krijgen. Ideaal voor het interieur waar volop geleefd wordt.

De interieurlakken zijn er zowel in een terpentineverdunbare als een waterverdunbare variant. Vooral de waterverdunbare variant droogt snel, waardoor je meerdere lagen op 1 dag kunt aanbrengen, vergeelt niet en ruik je nauwelijks. Win dus Tijd met Kwaliteit.

20% korting

Kom naar Biggelaar voor 20% korting op de Wijzonol interieurlakken uit. Deze actie geldt bij aankoop van minimaal 2 liter Wijzonol Interieurlak Hoog- of Zijdeglans. Dus tot en met 31 december: 20% korting, zolang de voorraad strekt. Kom naar onze winkel en vraag naar de voorwaarden of kijk op www.wijzonol.nl/wintijd .

BewarenBewaren

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
 • Biggelaar Verf
 • Openingstijden

 • Biggelaar Verf

  Teteringenstraat 2
  4817 MN Breda ‎
  Telefoon 076 5225177
  Fax 076 5229453
  E-mail info@biggelaarverf.nl

BACK TO TOP