U bent hier: Assortiment>Verf>Little Greene Verf

WELKOM BIJ LITTLE GREENE

Little Greene heeft een uitgebreid aanbod van milieuvriendelijke verf voor interieur en exterieur, dus voor binnen en buiten. Alle Little Greene kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Door de intensieve samenwerking met English Heritage, hebben zij een reeks authentieke verkleuren ontwikkels die alle belangrijke stijlperiodes van het interieur bevat, van het begin van de Georgische periode tot de late twintigste eeuw. 

KLEUREN KIEZEN

Verf is een van de eenvoudigste en goedkoopste manieren om een kamer te transformeren en met de juiste hulpmiddelen is het ook nog eens leuk om te doen.

Het begint met de kleurenkaart van Little Greene, dankzij de unieke 'losse kleurstalen' kunnen kleuren rechtstreeks op het behangpapier, stoffen, tegels, geschilderde wanden of andere elementen worden gehouden om de kleuren goed te kunnen vergelijken.

De kleuren van Little Greene zijn bovendien allemaal verkrijgbaar in testpotjes, zodat u uw voorselectie ook ter plaatse kunt beoordelen. 

Little Greene verf is verkrijgbaar voor binnen en buiten, verf op oliebasis, vloerverf en een assortiment duurzame 'Intelligent Paints' op waterbasis speciaal ontworpen voor de actieve huishoudens van vandaag. 

Raak geïnspireerd door de kleurencombinaties en styling ideeën om verf en behang van Little Greene te gebruiken in uw interieur.

Bekijk hier alle verfkleuren van Little Greene

Kom naar de winkel en haal de gratis kleurenkaart op!

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
 • Biggelaar Verf
 • Openingstijden

 • Biggelaar Verf

  Teteringenstraat 2
  4817 MN Breda ‎
  Telefoon 076 5225177
  Fax 076 5229453
  E-mail info@biggelaarverf.nl

BACK TO TOP